Tæpperens

Hos Krone Service ApS kan du også få hjælp til Tæpperens. Hvis du er lidt af en gør-det-selv-mand eller kvinde, så kan du leje en maskine hos os og gøre det selv. Du kan også lade os udføre din tæpperens professionelt og helt uden gener for dig. Vi aftaler et tidspunkt, hvor det passer dig, så du bare skal nyde det friske og flotte resultat.

Med tæpperens kan du få fjernet dårlig lugt, pletter og misfarvninger, så dit gulvtæppe igen står flot og rent. Selvom du støvsuger ofte, så er det en rigtig god idé, at pleje dit gulvtæppe med en dybdegående rens – især hvis du har dyr.

Tæpperens med et lavt indhold af  kemi

Hos Krone Service ApS har vi en miljøpolitik, der blandt andet betyder, at vi tilstræber, at bruge rengøringsmidler, der indeholder et minimum af kemi – Til glæde og gavn for dit indendørsmiljø. Med iCapsol bliver snavset indkapslet og suges bort – Lige som når du støvsuger. iCapsol tæpperens har et lavt indhold af kemi, hvilket også betyder, at dine gulve er tørre efter kun 20 minutter og herefter klar til almindelig brug igen.

 

Lad Krone Service ApS sørge for din rengøring

Uanset om du ønsker, at lade os udføre din tæpperens eller blot vil leje en maskine, så er du altid velkommen til, at kontakte os, for at høre mere om priser og dine muligheder.

Du kan kombinere dine opgaver i en rengøringsplan og overlade al rengøring til Krone Service. Vi tilbyder alle former for rengøring og sørger altid for, at være i tæt dialog med dig, som kunde, for at sikre din tilfredshed. Uanset om du ønsker, at få foretaget erhvervs rengøring eller privat rengøring tager vi din opgave seriøst.

Der er ingen opgaver hos Krone Service, der er for store eller små, så ring til os i dag og høre mere om dine muligheder for rengøring.