Opnå et bedre arbejdsmilø med en miljøpolitik

Miljøet er en af vores mærkesager, der anvender vi udelukkende miljøvenlige produkter. – Og I kan opnå bedre arbejdsmiljø i jeres virksomhed eller minimere risikoen for allergi, når I vælger privat rengøring.

En del af vores ansvar, som servicevirksomhed er, at følge med i udviklingen af nye midler og metoder. Der er ingen tvivl om, at dårligt indeklima/rengøring og sygdom på arbejdspladsen hænger sammen. For at leve op til vores miljøpolitik arbejder vi ud fra en miljøhandlingsplan med følgende aktiviteter:

  • At Krone Service – under hensyntagen til pris og kvalitet – altid køber og benytter de mindst miljøskadelige produkter på markedet.
  • Så vidt det er muligt benytter vi produkter, der er Svane mærket.
  • At der løbende holdes øje med ressourceforbruget, f.eks. papir, plastposer, rengøringsmilder og vandforbrug.
  • At være medarbejdere er instrueret i de korrekte doseringsanvisninger.
  • At der, hvor det er muligt, anvendes miljørigtige maskiner, som anvender væsentligt mindre vand og rengøringsmidler end traditionelle maskiner, ligesom der opnås en væsentlig mindre ergonomisk belastning af medarbejdernes ryg, skuldre, arme og håndled.
  • At der så vidt muligt tages ergonomiske hensyn i arbejdstilrettelæggelsen og valg af metoder, så den fysiske belastning minimeres og der opnås et bedre arbejdsmiljø, som er attraktivt og tilfredsstillende for medarbejderne.
  • At medarbejderne jævnligt modtager instruktion og uddannelse i miljørigtig rengøring og i ergonomisk korrekte metoder.

Når du vælger et rengøringsfirma, der har udarbejdet en stærk miløpolitik er du medvirkende til, at passe bedre på vores miljø og samtidig et skridt tættere på, at skabe et miljøvenligt og godt arbejdsmiljø i jeres virksomhed.

Når du skal have privat rengøring betyder det, at Krone Service er medvirkende til, at minimere risikoen for allergi og andre sygdomme i hjemmet  – forårsaget af rengøring.