krone Service - Mange års erfaring inden for rengøring

Krone Service er en stabil virksomhed der blev stiftet i år 2000, og siden hen ændrede vi virksomhedens organisation til et ApS. Vi er gradvist vokset til i dag at være et professionelt rengøringsselskab. Erfaringen har vi hentet igennem mange års virke på forskellige niveauer og gennem opfølgende kurser inden for rengøringsområdet.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vi skræddersyr dine rengøring fleksibelt og tilpasser løbende i takt med udviklingen i samarbejdet. Når vi indgår aftaler om rengøring, er det med henblik på at opbygge et længerevarende samarbejde. Derfor sikrer vi også i videst mulige omfang, at det er altid er en fast medarbejder du møder og vi sørger naturligvis for, at vi altid har en god og tæt dialog med dig som kunde. Det er en målsætning for os at pleje og vedligeholde relationen i en sådan grad at nærhed, tillid og forståelse opnås.

Krone Service går ikke på kompromis med din rengøring.

Hos Krone Service løser vi rengøringsopgaver for private, alle typer og størrelser af virksomheder og er gearet til at kunne yde en ekstra indsats ved akut opståede problemer.
Vi prioriterer leveringssikkerhed, vedligeholdelse og konkurrencedygtige priser samt rengøring udført på højeste niveau – Hver gang.
Vi sørger for overskuelighed og indsigt, så du føler dig sikker, når du træffer et langsigtet valg. Når du overlader din rengøring til Krone Service er tillid det mest fundamentale for et godt samarbejde.

Hos Krone Service gør vi meget for, at vores kunder kan føle sig sikre. Derfor har vi udarbejdet en række politikker, som vi følger strengt og målrettet. En stor del af Krone Service, er at skabe tillid til vores kunder. Du kan læse mere om vores politikker herunder:

Miljøpolitik

Personalepolitik

Kvalitetsstyring

Sikkerhedspolitik

Målsætninger

Hos Krone Service vil vi gerne sikre en stabil virksomhed, som vores kunder kan regne med. Vores målsætning er derfor, at skabe tæt dialog og gode langvarige relationer mellem os og vores kunder, baseret på tillid, kvalitet og stabilitet. Vi ønsker at være dit foretrukne rengøringsfirma i Nordsjælland, hvor vi leverer den samme høje kvalitet af vores serviceydelser til alle typer virksomheder og private kunder – Uanset opgavens størrelse.

Vi vil være med til at sikre et godt indeklima gennem vores miljøpolitik, hvor vi vægter at minimere ressourcespild samt mængden af kemikalier i vores produkter. Herudover er det en forudsætning, at vi altid holder os opdateret inden for de nyeste løsninger, hvor også vores arbejdsmetoder bliver nemmere og sikkerhedsmæssigt sikre vores medarbejdere de bedste arbejdsstillinger.