Trappevask

Du kender det sikkert. Der er lige blevet vasket trapper i din opgang og selve trinene ser rene og pæne ud, men i vindueskarmene, sprækkerne ved elevatoren eller i andre kroge ligger der blot endnu mere skidt og støv. Den ugentlige trappevask har med andre ord blot flyttet lidt om på skidtet.

Rene, velholdte trapper er med til at give beboere, kunder og dine gæster et godt førstehåndsindtryk og en følelse af ordnede forhold.

Hos Krone Service får du effektiv trappevask, der omhyggeligt fjerner skidt og snavs fra opgangen og dermed sikre et bedre indeklima og modvirker, at du slæber snavs med ind i din lejlighed eller dit kontor. Vi udfører regelmæssig kvalitetskontrol for at sikre, at den høje kvalitet bibeholdes og at du får den service, du betaler for.

Kompetent trappevask holder dine trapper pæne

Mange trapper er belagt med linoleum, som ved korrekt pleje er et utroligt stærkt materiale med en lang levetid. Bliver dit linoleumsgulv passet efter alle kunstens regler kan det holde i op til 100 år.

Vi er eksperter i linoleum, som man kan sammenligne med et ubehandlet trægulv. Det skal derfor rengøres med særlige midler for at undgå, at gulvet ser snavset og uvasket ud. Efter mange års erfaring med linoleumspleje har vi fundet frem til en miljøvenlig sæbe uden parfume, som giver det bedste resultat. Trænger trapperne til en ekstra kærlig hånd giver vi det polish eller pur.

Hvornår skal vi gå i dybden med din trappevask?

Trænger du til en nyt bud på din trappevask, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du får en effektiv rengøring i din opgang, der ikke blot flytter skidtet. Når vi har været ude og vurdere omfanget af din trappevask i din ejendom, fremsender vi hurtig en rengøringsplan med et tilbud, så du kan tage stilling til om Krone Service skal være din nye samarbejdspartner.

Hos Krone Service har vi fokus på tillidsfuldt samarbejde med kunderne og du kan derfor altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for en ekstra rengøring. Vores fleksibilitet gør, at vi altid finder tid til dig. Din rengøring bliver altid udført til tiden.