Privat rengøring

Har du brug for privat rengøring, så kan Krone Service hjælpe dig. Og vi sikrer, at du altid for en kvalificeret og god service! Vores privat rengøring er perfekt til dig, der søger hjælp til rengøring i hjemmet. Vi opererer efter de nyeste principper inden for privat rengøring og dermed sikrer du dig en rengøring udført professionelt. Hermed opnår du også, at din rengøring lever op til dine forventninger.

Hygiejnisk og miljøvenlig privat rengøring

Vi ved hvor meget ordentlig privat rengøring betyder for dig. Vores erfaring inden for rengøring gør, at vi er i stand til at tage højde for ting, som andre måske overser. Vi sørger f.eks. altid for en rengøring, der er hygiejnisk. Der bruges kun røde klude til toiletter og blå klude til andre ting.  – Og der tages en klud i brug hver gang.

Selvom vi bruger mange klude og mopper hver dag, så er det altså en prioritering for os hos Krone Service, at din rengøring er hygiejnisk for dig og for vores medarbejdere. Vi er bevidste omkring miljøet og har derfor også valgt, at bruge rengøringsartikler, som er svanemærket. Dit hjem bliver altså ikke bare rent, men vi sikre også at det er godt for dig og for miljøet.

Kompetente medarbejdere skaber tryghed

Vi sørger altid for at det er nogle kompetente og fyldestgørende medarbejdere
du får ud i dit private hjem. Hos Kroneservice er det nemlig vigtigt at du har tillid til os og det arbejde vi skal fuldføre. Oplever du situationer som giver anledning til utryghed, reagerer vi med det samme på dette og sikrer at du atter er tryg. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din aftale.

Få et gratis tilbud – og en mere overskuelig hverdag

Vores hjælp til din private rengøring giver dig en mere overskuelig og rar hverdag. Få, allerede nu, et gratis tilbud på, hvad det vil koste dig at få gjort rent hjemme hos dig selv.