Polishbehandling

Polishbehandling omfatter afrensning af gulve og påføring af polish, således at dine gulve får det attraktive våde udseende. På områder med ældre kan vi tilbyde en polish behandling, hvor gulvet ikke virker/er glat. Marmorsplitgulve kan renses og poleres med en glansfuld og skrid hæmmende overflade – uden anvendelse af polish.

Polish behandling er et moderne udtryk for bonede gulve og tager sig godt i mødelokaler, festlokaler og kontorer. Det giver et flot og elegant udtryk og kan få rum til at virke større. Hos Krone Service sikre vi et flot og tilfredsstillende resultat.

Polishbehandling af gulve bør udføres med jævne mellem og afhænger af rummet anvendelse. Hos Krone Service udarbejder vi en rengøringsplan med udgangspunkt i jeres behov. På den måde er I sikre på, at jeres gulve altid er flotte og blanke.

Polishbehandling gør gulve mere slidstærke og er som en slags beskyttelsesfilm, der bliver påført. Det gør gulvene mere holdbare og nemmere at holde rene. Polish behandling kan indgå i jeres aftale, som et led i en større pakke, hvis I ønsker at skabe almindelig erhvervs rengøring i virksomheden også.

At arbejde med Polishbehandling kræver et gennemført AMU-kursus – Det har vi selvfølgelig sørget for, så vores medarbejdere er i stand til at kunne et professionelt og tilfredsstillende stykke arbejde for jer.

Kontakt os allerede i dag, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på Polishbehandling af jeres gulve og/eller et tilbud på en sammenhængende rengøringsplan for hele virksomheden.

Udover Polishbehandling af gulve, så tilbyder vi også Erhvervs rengøring, privat rengøring, trappevask og meget mere i København og Nordsjælland. Vi laver altid en samlet rengøringsplan for jer og sørger altid for, at overholde vores aftale. Ved sygdom tilbyder vi endvidere vikarservice, så du er sikker på, at få gjort rent.