Institutions rengøring er også erhvervsrengøring

Vi tilbyder individuelle rengøringsløsninger til institutioner – offentlige og private.
En rengøring der ugen igennem kan veksle mellem let og grundig rengøring alt efter lokalernes anvendelse og belastning.  Vi kan udføre institutions rengøring i børnehaver, skoler, plejehjem eller hvor I måtte have behov.

Vi udarbejder i samarbejde med jer en rengøringsplan, som passer til jeres behov og bliver udført på tidspunkter, der passer hos jer. Gennem vores kvalitetsstyring bliver I forsikret om, at jeres rengøring bliver udført på tilfredsstillende vis og samtidig er opdateret. Det betyder, at jeres aftale om rengøring i børnehaver, skoler, plejehjem med mere, er en fleksibel aftale og tilrettes efter behov.
En rengøring der udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for at lokalerne er rene og tiltalende, så arbejdsmiljøet er optimalt. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet og vi har derfor altid kompetente medarbejdere, der arbejder for minimal belastning af både jer, dem selv og miljøet. Samtidig bruger vi udelukkende rengøringsprodukter, som er svanemærket og dermed sikre minimal belastning af kemikalier.

Vi er et firma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris.
Hos os vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.

Erhvervsrengøring

Rengøring på skoler og andre institutioner kræver dygtige medarbejdere, der ved hvor alle faldgrupperne er og kan sørge for høj hygiejne – Særligt hvor børn og unge færdes. Derfor bruger vi kun medarbejdere, der er dygtige til erhvervsrengøring, der sikre jeres fulde tilfredshed.

Hos Kroneservice går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores rengøring – uanset om det er erhvervsrengøring eller privat rengøring. I er velkomne til, at læse mere om hvilke løsninger vi også tilbyder inden for rengøring.