Erhvervs rengøring

Vi tilbyder individuel erhvervs rengøring til det danske erhvervsliv.
En rengøring der ugen igennem kan veksle mellem let og grundig rengøring alt efter lokalernes anvendelse og belastning.
Vores erhvervs rengøring udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for at lokalerne er rene og tiltalende, så arbejdsmiljøet er optimalt. Vores medarbejdere vælger ikke den letteste løsning. De ved, at pc-tastatur, regnemaskiner,telefoner og brevbakke-holdere skal løftes for rengøring og telefonrør skal aftørres.
Krone Service er et rengøringsfirma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris. 

Vi bruger udelukkende de bedste rengøringsprodukter, som både er effektive og miljøvenlige. Dette for, at sikre at hverken jeres eller vores medarbejdere bliver udsat for unødvendige kemikalier. Det er med til at løfte erhvervs rengøring til et højere niveau, hvor et sundt arbejdsmiljø er i fokus.

Jeres aftale om erhvervs rengøring i jeres virksomhed baseres derfor på individuelle løsninger. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på hvordan I får et rent og godt arbejdsmiljø, når I vælger at få udført erhvervs rengøring hos Krone Service.

Gennem en målrettet kvalitetsstyring er i sikre på, at jeres rengøring bliver udført efter aftale. Derudover holder vi også opfølgende møder – På den måde sikre vi også, at den aftale I har hos Krone Service stemmer overens med jeres behov. Det skaber tryghed og tillid. Hos os vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.