Bygge rengøring

Hos Krone Service får du en seriøs og stærk samarbejdspartner, når du har brug for rengøring under og efter byggeri. Vi har mange års erfaring inden for byggerengøring – Uanset om det er rengøring efter håndværkere eller afleveringsrengøring til bygherre. Du kan være sikker på, at du hos Krone Service, får udført tilfredsstillende rengøring inden for deadline.
Vi har gennem tiderne været med på utrolig mange byggepladser og har altid kunnet levere den service vi er kendt for, selv inden for en ellers umulig tidsperiode. Vi har veluddannede medarbejdere, der på en kompetent og professionel måde kan være med til at holde orden på byggepladsen i det daglige.

Vi ved at rengøring på en byggeplads ofte kan blive en uoverskuelig opgave, derfor står vi klar til at hjælpe, når byggepladsen skal holdes ren og pæn eller I ikke kan nå, at gøre rent inden opgaven skal afleveres til bygherre. Selv inden for korte deadlines får I et tilfredsstillende resultat.

Vandskader

Er uheldet ude og har du vand i kælderen eller andre uhensigtsmæssige steder? – Så fortvivl ej, for hos Krone Service har vi uddannet personale, som kan hjælpe dig med at komme af med vandet og samtidig levere et rengjort rum. Vi køre ikke før opgaven er løst.